Painea cea de toate zilele - Articole si Sfaturi

Painea cea de toate zilele

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Painea cea de toate zilele" Painea cea de toate zilele - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ana pod
draga madalina ! faina din care se face piinea indiana se numeste ''CHAPATI'' iar piinea se numeste ''NUN'' tigaia este o plita, or o tigaie groasa din fier dar aceasta piine indieni o coc intrun cuptor similar cu cel unde tarani pun caldarea ciu magiun , pe pereti verticali ai acestui primitiv cuptor si in ziua de azi.iar despre orez nu consuma atita timp si energie, pune 2 cani de apa la fiert cind clocoteste pune orezul adul la punctul de fierbere mestecind usor sa nu se prinda de fundul vasului, apoiil acoperi cobori gazul la minimum si lasi sa fiarba pt.20 de minute il lasi 5-10 minute sa se odihneasca dupa ce l-ai luat de pe foc .va fi inflorit. te rog ia referentele din cartile de specialitate.tu ai bune intenti dar informatile sint INACURETE.good luck in the future.




Lasa un comentariu:
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.