Cum pregatim carnea de porc - Articole si Sfaturi

Cum pregatim carnea de porc


  • Cotlet - se preteaza la gratar sau la cuptor in crusta de mirodenii cu mustar.
  • Pulpa - ideala pentru friptura la cuptor, dar si la gratar. Mai poti face din ea rulade, snitele sau mancare cu sos.
  • Slanina - se afuma, se fierbe in zeama de varza sau se taie cubulete mici si se face jumari.
  • Ceafa - cel mai gustos gratar, dar merge facut si la cuptor, impanata cu usturoi sau rulada umpluta cu legume.
  • Muschi - este cea mai buna carne pentru friptura la cuptor, dar si pentru afumat. Mai poti prepara din el rulade sau snitele.
  • Costita - bine impanata si cu sorici, este ideala pentru afumat sau pentru fiert in zeama de varza, apoi frecata cu usturoi.
  • Daca vrei sa faci carnati afumati, pune neaparat ienibahar si coriandru, pe langa celelalte condimente clasice.
  • Frunzele de dafin devin mai aromate daca sunt zdrobite sau tocate atunci cand sunt puse in mancare.
  • Sovarful se asociaza bine, pentru friptura, cu cimbrul, dafinul si ienuparul, insa trebuie pus doar la sfarsit.
  • Semintele de coriandru pun in evidenta gustul fripturii. Se folosesc macinate. Aroma coriandrului  se intensifica daca semintele sunt macinate in piulita.

PUBLICITATE

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cum pregatim carnea de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Lasa un comentariu:
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.