Ceapa medicament naturist - Articole si Sfaturi

Ceapa medicament naturist


  • In fitoterapie extractul de ceapa este considerat un eficace remediu diuretic, digestiv, antibacterian, util si pentru scaderea nivelului colesterolului
  • Dar virtutile sale nu se opres aici: specialistii au descoperit printr-un recent experiment stiintific ca, daca au aplicat pe piele, prezinta capacitati optime de refacere a cicatricelor hipertrofice, adica cele rosii si groase, sau cheloide,  adice cele cu excese cutanate, formate in urma unei incorecte cicatrizari.
  • Capacitatea specifica cea mai evidenta a extractului de ceapa este cea a reducerii iritatiei rosiatice tipice leziunii.Prin actiunea sa, culoarea cicatricei se uniformizeaza cu cea a pielii din jur.
  • Daca insa se amesteca cu un gel cu silicon ( indicat pentru aplatizarea si limitarea exceselor cutanate ) se obtine un remediu complet pentru atenuarea fie a grosimii, fie a aspectului rosiatic, tipice acestor inestetice cicatrice.
Ceapa medicament naturist

PUBLICITATE

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Ceapa medicament naturist" Ceapa medicament naturist - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dorina
o sa incerc citeva retete si o sa comentez dupa craciun,daca o sa treaca inseamna ca vor fi bune,daca mai am dupa sarbatori inseamna ca nu le-a placut musafirilor .

 
adriana
referitor la extractul de ceapa combinat cu gelul cu silicon, pare sa fie in remediu bun dar exista la farmacie cumva produsul acesta ? sau cum se poate obtine?
Lasa un comentariu:
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.