Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Badulan Stefania

(Pagina 1 din 12)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Articole, Sfaturi Culinare propuse de Badulan Stefania Omleta cu slaninuta - Video Articole, Sfaturi Culinare   Articole propuse de Badulan Stefania

Torturile se taie usor, fara sa se sfarame, daca inainte de folosire, cutitul de inmoaie in apa fierbinte. Repeta operatia la fiecare noua bucata de pe care o tai.Torturile care urmeaza sa fie umplute si glasate trebuie coapte cu o zi inainte de finalizarea lor.Torturile de nuci devin mult mai fragede, daca in compozitie pui un mar dat pe razatoarea mica.Daca ai sarat mancarea prea mult, pune putin bicarbonate de sodiu.Pasta de tomate pastrata in borcan nu se strica daca adaugi 2 lingu...

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.