Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Ailinca Gabriela

(Pagina 1 din 10)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Ailinca Gabriela Desert cu mere si nuci - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Ailinca Gabriela

Tarta cu orez si legume

Tarta cu orez si legume  - Retete cu poze
Tarta cu orez si legume

Alegi orezul, il speli in mai multe randuri de apa si il lasi la inmuiat 10 minute in apa rece. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins...

Tocanita de naut

Tocanita de naut  - Retete cu poze
Tocanita de naut

Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei. Adauga apoi rosiile tocate cubulete, nautul si tine acoperit 10 minute...

Piept de pui umplut cu spanac

Piept de pui umplut cu spanac  - Retete cu poze
Piept de pui umplut cu spanac

Speli cu atentie fiecare frunza de spanac si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare. Dupa ce a fiert spanacul, il scurgi bine si il toci marunt...

Crenvusti imbracati in prosciutto

Crenvusti imbracati in prosciutto  - Retete cu poze
Crenvusti imbracati in prosciutto

Speli fiecare crenvsute in parte si il stergi cu un servet de bucatarie. Tai cascavalul felii pe lungime cam de dimensiunea crenvustilor...

Prajitura cu crema de branza dulce si stafide

Prajitura cu crema de branza dulce si stafide  - Retete cu poze
Prajitura cu crema de branza dulce si stafide

Din ingredientele mentionate mai sus pregatesti un aluat fraged si omogen astfel: amesteci mai intai apa cu ulriul, otetul, bicarbonat si faina. Dupa ce ai obtinut o coca omogena o amesteci cu margarina si...

Desert cu mere si nuci

Desert cu mere si nuci  - Retete cu poze
Desert cu mere si nuci

Speli bine merele, le stergi cu un servetel, le tai pe jumatate, indepartezi cotorul si le tai apoi in rondele.Ungeti un vas termorezistent cu unt. Asezati feliile de mere in vas...

(Pagina 1 din 10)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.