Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Bentescu Andreea

(Pagina 1 din 17)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Articole, Sfaturi Culinare propuse de Bentescu  Andreea Dulceata de trandafiri - Video Articole, Sfaturi Culinare   Articole propuse de Bentescu Andreea

Supele sau ciorbele se pregatesc numai cu zarzavat sau cu zarzavat si cu carne fie ea de pui, porc, vita, etc. Carnea se pune la fiert, intotdeauna in apa rece; se tine chiar 15 - 20 minute in apa rece cu care se va pregati, pentru a se dizolva cat mai multe din proteine. Carnea se pune la fiert impreuna cu sarea - o lingurita rasa la 2 - 3 l lichid - care va contribui la coagularea spumei. Spuma se recomanda a se indeparta cu spumiera, sau se va lasa sa se prinda pe marginea oale...
Dupa ce a fost scos din cuptor, checul nu se rastoarna imediat pe platou, ci cu tot cu tava se aseaza pe un prosop udat si stors bine. Apoi dupa 15 minute, se scoate checul si se aseaza pe un platou. In acest fel ramane intreg si se taie frumos.Cand se incepe un borcan de dulceata, pe suprafata se presara putin zahar, pentru a se mentine mai bine.Cand se prepara salata de vinete, se poate adauga si un castravete sau un dovlecel fiert. Salata va fi mai deschisa la culoare si mai dulce...

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.