Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Mocan Alida

(Pagina 1 din 15)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Mocan Alida File de peste cu ciuperci - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Mocan Alida

Snitele umplute

Snitele umplute  - Retete cu poze
Snitele umplute

Speli bine pieptul de pui, il tai in jumatati, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servetel, condimentezi cu sare si piper si faci un buzunar pe care urmeaza sa il umpli...

Clatite cu dovlecel si telemea

Clatite cu dovlecel si telemea  - Retete cu poze
Clatite cu dovlecel si telemea

Speli bine dovlecelul, il cureti de coaja, il dai pe razatoarea mica si il scurgi bine de apa. Presari sare, il amesteci bine si il lasi putin deoparte...

Tocanita de dovlecei si carne tocata

Tocanita de dovlecei si carne tocata  - Retete cu poze
Tocanita de dovlecei si carne tocata

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugi carnea tocata de pui, condimentezi cu sare si piper si lasi sa se caleasca impreuna...

Inghetata de kiwi

Inghetata de kiwi  - Retete cu poze
Inghetata de kiwi

Cureti bine fructele de kiwi, le tai bucati mai mici si le pui in blender impreuna cu frunzele de menta. Pasta obtinuta o treci printr-o sita fina...

Salata de verdeturi cu masline

Salata de verdeturi cu masline  - Retete cu poze
Salata de verdeturi cu masline

Speli bine frunzele de spanac verde si de salata si le pui intr-o strecuratoare. Faci un dressing din ulei de masline, lamaie, sare si piper...

File de peste cu ciuperci

File de peste cu ciuperci  - Retete cu poze
File de peste cu ciuperci

Speli bine fileurile de peste, le stergi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si le lasi putin la rece. Treci fileurile de peste prin faina, le rumenesti cate doua minute pe...

(Pagina 1 din 15)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.