Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Dinescu Alina

(Pagina 1 din 14)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Articole, Sfaturi Culinare propuse de Dinescu Alina Pateuri cu somon si spanac - Video Articole, Sfaturi Culinare   Articole propuse de Dinescu Alina

Despre oua

Oul este un element de baza in alimentatie, cu o mare valoare nutritiva. La noi in tara, cel mai frecvent folosite sunt ouale de gaina. Deoarece greutatea lor variaza intre 35 si 70 de grame, s-a luat ca medie pentru un ou normal 60 g si, in functie de aceasta greutate, s-au calculat toate ingredientele; faina, zahar etc., mai ales pentru dulciuri. Timpul de fierbere se socoteşte din momentul în care apa începe să clocotească. Ouăle se pun...

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.