Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Avram Lidia

(Pagina 1 din 15)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Articole, Sfaturi Culinare propuse de Avram Lidia Miel cu verdeturi - Video Articole, Sfaturi Culinare   Articole propuse de Avram Lidia

Pentru dulceata este nevoie de 1 kg zahar si 1 kg fructe cantarite, dupa ce au fost curatate de coaja si samburi, precum si de zeama de la o lamaie mare. Ca sa nu se inmoaie prea mult fructele care se pun la fiert direct cu zaharul si ca sa isi mentina culoarea, dulceata se va fierbe la foc mai tare, ca sa se lege mai repede, dupa ce fructele au lasat suficient suc. Cand dulceata este gata, se ia cratita de pe foc, se aseaza pe un gratar si se misca inainte si in...
La preparatele culinare de post poti folosi usturoiul ca sa dai mancarurilor un gust cat mai bun.Cartofii vechi ii pui la fiert in apa rece. Este bine sa-i alegi la fel de mari ca sa fiarba la fel de repede. Adaugi sarea la fiertul legumelor numai dupa ce au dat in clocot.Ca sa decojesti mai usor rosiile le pui in congelator 20 de minute, apoi le treci prin apa mai calduta ( de la robinet ). Le tai asa cum sunt, semiinghetate, si le pui in ciorba ce clocoteste. Mancarea va fi foarte...

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.