Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Filipescu Amalia

(Pagina 1 din 10)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Filipescu Amalia Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Filipescu Amalia

Crochete de peste

Crochete de peste  - Retete cu poze
Crochete de peste

Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu un servet de bucatarie, le toci marunt si le asezi intr-un bol. Inmoi painea in lapte, o storci bine si o pui peste carnea de peste...

Salata de rucola cu ton

Salata de rucola cu ton  - Retete cu poze
Salata de rucola cu ton

Speli bine frunzele de rucola si le lasi la scurs intr-o strecuratoare. Scoti bucatile de ton din conserva si scurgi bine de zeama...

Pastrav festiv

Pastrav festiv  - Retete cu poze
Pastrav festiv

Speli bine feliile de peste, le condimentezi cu sare si piper, le asezi intr-un bol in care ai pus berea neagra, acoperi si dai totul la rece pentru 12 ore.Cureti morcovii, patrunjelul si telina, le speli bine si le tai bastonase subtiri...

Ciorba de cartofi cu somon

Ciorba de cartofi cu somon  - Retete cu poze
Ciorba de cartofi cu somon

Cureti morcovii, radacina de asptarnac si telina, le dai pe razatoarea mare si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare, cateva boabe de piper si frunze de dafin...

Chiftele de pui cu ciuperci

Chiftele de pui cu ciuperci  - Retete cu poze
Chiftele de pui cu ciuperci

Inmoi painea in lapte rece.Cureti ceapa si le toci marunt. Cureti ciupercile, le speli bine, le stergi cu un servet si le toci marunt...

Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi

Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi  - Retete cu poze
Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi

Speli dovleceii, ii cureti partial de coaja, ii tai pe lungime in felii subtiri, condimentezi cu sare si piper si le pui la prajit intr-o tigaie grill unsa cu putin ulei de masline...

(Pagina 1 din 10)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.