Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Iurie Narcisa

(Pagina 1 din 8)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Iurie Narcisa Mancarica de mazare si cartofi - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Iurie Narcisa

Tort cu crema de mere si stafide

Tort cu crema de mere si stafide  - Retete cu poze
Tort cu crema de mere si stafide

Pentru inceput separi galbenusurile oualelor de albusuri, asigurandu-te ca fiecare ou pe care il vei folosi este proaspat. Bati albusurile spuma cu jumatate din zahar si zeama de lamaie...

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida  - Retete cu poze
Supa crema de conopida

Speli bine conopida si o rupi in buchetele. Speli bine cepele si le toci marunt. Cureti cartofii, ii speli bine si ii toci in cubulete...

Vinete umplute cu carne si ciuperci

Vinete umplute cu carne si ciuperci  - Retete cu poze
Vinete umplute cu carne si ciuperci

Speli bine vinetele, le stergi bine, le tai pe  jumatate pe lungime, le cureti miezul si le presari cu sare.Cureti cepele, le toci marunt si le pui intr-un vas...

Legume cu ochiuri

Legume cu ochiuri  - Retete cu poze
Legume cu ochiuri

Cureti ceapa, o speli bine si o tai rondele potrivite.Pui ceapa la calit in ulei incins. Cand aceasta devine sticloasa adaugi si ciupercile curatate, spalate si taiate in rondele...

Mancarica de fasole verde cu carnaciori

Mancarica de fasole verde cu carnaciori  - Retete cu poze
Mancarica de fasole verde cu carnaciori

Speli bine fasolea verde , o cureti de codite si o lasi la scurs cateva minute. Toci marunt cepele si le pui la calit in ulei incins...

Mancarica de mazare si cartofi

Mancarica de mazare si cartofi  - Retete cu poze
Mancarica de mazare si cartofi

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins. Tai costita cubulete si in momentul in care ceapa devine sticloasa pui si cubuletele de costita afumata...

(Pagina 1 din 8)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.