Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Sireanu Didiana

(Pagina 1 din 6)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Sireanu Didiana Ciorba cu spanac si cartofi - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Sireanu Didiana

Cozonac cu nuca si stafide

Cozonac cu nuca si stafide  - Retete cu poze
Cozonac cu nuca si stafide

Pentru inceput pregatesti o maia astfel: desfaci drojdia cu o lingura de zahar, 3 linguri de lapte caldut si lasi la loc caldut sa creasca.Intr-un vas inalt pui faina, faci in mijloc o adancitura si adaugi maiaua preparata anterior...

Bors muntenesc de peste

Bors muntenesc de peste  - Retete cu poze
Bors muntenesc de peste

Speli bine pestele, il cureti de solzi si intenstine daca e cazul, il clatesti bine atat pe interior cat si pe exterior, il sarezi si il dai la rece. Cureti cepele , le toci marunt si le pui la calit in ulei incins in oala in care vei face ciorba...

Mamaliguta cu burduf si oua

Mamaliguta cu burduf si oua  - Retete cu poze
Mamaliguta cu burduf si oua

Intr-un vas de tuci pui la fiert apa impreuna cu o lingurita de malai si un praf de sare. Cand apa da in clocot adaugi faina de malai in ploaie si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase...

Musaca cu carne de pui si costita

Musaca cu carne de pui si costita  - Retete cu poze
Musaca cu carne de pui si costita

Spalati cartofii bine si ii puneti la fiert in apa rece cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii tai in rondele potrivit de groase...

Paine cu dovleac

Paine cu dovleac  - Retete cu poze
Paine cu dovleac

Speli bine miezul de dovleac, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il pui la cuptor pana cand se inmoaie bine. Dupa ce s-a copt il pasezi...

Ciorba cu spanac si cartofi

Ciorba cu spanac si cartofi  - Retete cu poze
Ciorba cu spanac si cartofi

Intr-o oala mai mica pui la fiert borsul.Speli bine spanacul in mai multe ape si il lasi la scurs. Cureti si speli bine legumele si le toci marunt...

(Pagina 1 din 6)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.