Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Oprea Simona

(Pagina 1 din 9)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Oprea Simona Chiftelute de peste - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Oprea Simona

Piept de pui in crusta

Piept de pui in crusta  - Retete cu poze
Piept de pui in crusta

Speli bine pieptul de pui, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai fasii subtiri.Condimentezi fasiile de pui cu sare si piper. Amesteci berea rece, ouale, faina si amidonul...

Rulada cu carne tocata

Rulada cu carne tocata  - Retete cu poze
Rulada cu carne tocata

Intr-un bol mai inalt cerni faina si o framanti impreuna cu margarina, otetul si apa.Framanti bine pana cand obtii un aluat de consistenta potrivita, pe care il pui intr-o folie alimentara si il dai la rece pentru 2 ore...

Salata cu orez si peste

Salata cu orez si peste  - Retete cu poze
Salata cu orez si peste

Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare. Dupa ce a fiert, il lasi la scurs intr-o strecuratoare...

Supa crema de pui cu dovlecel

Supa crema de pui cu dovlecel  - Retete cu poze
Supa crema de pui cu dovlecel

Cureti telina, cepele, morcovii si radacina de patrunjel si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare. Intr-o oala de ciorba, pui untul la topit si pui la calit pieptul de pui, curatat de pielite si taiat in fasii...

Ciorbita cu dovlecei

Ciorbita cu dovlecei  - Retete cu poze
Ciorbita cu dovlecei

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in oala in care vei fierbe ciorba, in putin ulei incins. Dupa un minut, adaugi ardeii, dovleceii taiati cubulete, mai lasi doua minute, adaugi supa de legume si lasi sa fiarba incet.

Chiftelute de peste

Chiftelute de peste  - Retete cu poze
Chiftelute de peste

Dai carnea de peste prin masina de tocat impreuna cu patrunjelul verde si usturoiul. Amesteci carnea de peste cu sare, piper, 1 ou,galbenusul de ou, coriandru, faina si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena...

(Pagina 1 din 9)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.