Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Emilia Rotariu

(Pagina 1 din 4)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  Inainte »

RSS Retete Culinare Propuse de Emilia Rotariu Dulceata de mere cu pepene galben - Video Retete Culinare Retete Culinare propuse de Emilia Rotariu

Sarmale delicioase

Sarmale Delicioase - Retete cu poze
Sarmale Delicioase

Toci marunt toate legumele si le calesti in ulei, apoi adaugi orezul spalat bine si lasi pana se inmoaie putin, lei compozitia de pe foc...

Snitel in trei variante

Snitel in trei variante - Retete cu poze
Snitel in trei variante

Speli cu atentie carnea de pui si o usuci cu un prosop de bucatarie. Apoi tai pieptii de pui in doua si fiecare bucata inca o data o tai in doua si vei avea astfel 8 portii...

Mancare de ciuperci cu masline

Mancare de ciuperci cu masline - Retete cu poze
Mancare de ciuperci cu masline

Prajesti ceapa in 100 ml ulei.Adaugi rosiile date pe razatoarea mare, apoi piperul si vinul. Dupa cateva clocote, strecori...

Supa de vita cu crutoane si cascaval

Supa de vita cu crutoane si cascaval - Retete cu poze
Supa de vita cu crutoane si cascaval

Speli toarte bine carnea de vita si o pui sa fiarba intr-o oala cu apa si sare dupa gust. Intre timp cureti legumele (in afara de ceapa), le speli si le lasi sa se scurga...

Dovlecei si vinete umplute cu carne

Dovlecei si vinete umplute cu carne  - Retete cu poze
Dovlecei si vinete umplute cu carne

Speli legumele, iar dovleceilor le cureti coaja si vinetelor le retezi coada. Cu o lingurita scobesti legumele. Treci carnea prin masina de tocat si...

Dulceata de mere cu pepene galben

Dulceata de mere cu pepene galben - Retete cu poze
Dulceata de mere cu pepene galben

Pui fructele taiate cubulete impreuna cu zaharul intr-o cratita emailata de 6-7 I. O dai la cuptor si lasi fructele sa fiarba pana se leaga.

(Pagina 1 din 4)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  Inainte »

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.