Autori Retete Culinare - Articole si Sfaturi

Aurelian Feder

(Pagina 1 din 3)   
« Inapoi
  
1
  2  3  Inainte »

RSS Articole, Sfaturi Culinare propuse de Aurelian Feder Cotlete cu sos mentolat - Video Articole, Sfaturi Culinare   Articole propuse de Aurelian Feder

Termenul wok denumeste o tigaie originara din China, care, in ultimul timp, a cunoscut o larga raspandire si apreciere datorita calitatilor sale, printre care cea mai importanta este timpul scurt de preparare. Tipuri de tigai Cele mai frecvente materiale folosite in fabricarea tigailor wok sunt fonta (pentru tipul traditional), otelul carbon si aluminiul, materiale bune conducatoare de caldura, care permit ca alimentele sa fie patrunse de o caldura intensa, intr-un timp scurt. De aseme...
Oala sub presiune este o ustensila indispensabila din bucataria oricarei femei moderne, deoarece permite gatirea rapida a preparatelor. Introducerea acestui sistem de gatit se datoreaza prototipului inventatorului francez Denis Papin (1679). Acesta se numea „digesteur", insa nu s-a bucurat de un succes comercial, in 1927, o firma germana a inceput sa comercializeze propriul model, dar abia dupa Al Doilea Razboi Mondial a luat amploare aceasta metoda rapida de gatit. Mecanismul de f...

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.