Retete de Cozonaci - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Cozonaci Retete de Cozonaci

Retete de Cozonaci Rss



(Pagina 1 din 8)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Coronita cu fructe

Coronita cu fructe  - Retete cu poze
Coronita cu fructe

Dizolvi zaharul in laptele incalzit pana cand acesta se topeste complet. Desfaci drojdia in laptele incalzit cu zaharul si lasi 10 minute la loc caldut...

Cozonac cu nuca si cacao

Cozonac cu nuca si cacao - Retete cu poze
Cozonac cu nuca si cacao

Dizolvi drojdia in 3 linguri de lapte caldut, adaugi apoi 1 lingura de faina si o lingura de zahar. Un pahar de lapte dat in clocot il amesteci cu 3 linguri de faina si il lasi sa se racoreasca putin...

Cozonac delicios cu cacao si nuca

Cozonac delicios cu cacao si nuca - Retete cu poze
Cozonac delicios cu cacao si nuca

Amesteci 300 g faina cu 100 g drojdie, 100 g zahar si 200 ml lapte. Le lasi la dospit jumatate de ora. Peste maia, adaugi faina ramasa, un praf de sare, 100 g zahar, 200 ml lapte, galbenusurile, esenta de rom si coaja de lamaie...

Cozonac cu nuca si stafide

Cozonac cu nuca si stafide  - Retete cu poze
Cozonac cu nuca si stafide

Inmoi drojdia cu putin lapte caldut (sa nu fie fierbinte) si o lingurita de zahar.Separat, oparesti 3 linguri de faina cu putin lapte clocotit, amestecand bine, sa nu se formeze cocoloase...

Cozonac pentru masa festiva

Cozonac pentru masa festiva  - Retete cu poze
Cozonac pentru masa festiva

Amesteci faina cu cele 2 oua, drojdia, laptele, esenta de vanilie si sarea si framanti bine. Din aluatul obtinut, intinzi 1 foaie pe care o ungi cu untul frecat cu zahar...

Cozonac delicios cu nuca

Cozonac delicios cu nuca  - Retete cu poze
Cozonac delicios cu nuca

Prepari maiaua din drojdie si o lasi la dospit, apoi adaugi 2 oua batute bine, margarina topita si restul ingredientelor.  Lasi aluatul sa creasca...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 8)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro