Retete de Placinte - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Placinte Retete de Placinte

Retete de Placinte Rss



(Pagina 1 din 62)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Cheesecake cu zmeura

Cheesecake cu zmeura  - Retete cu poze
Cheesecake cu zmeura

Pentru blatul de tarta, zdrobesti biscuitii si ii amesteci cu untul topit. Pregatesti o forma de tarta, o ungi cu unt si asezi amestecul de biscuiti pe care il tasezi bine...

Tarta cu mere golden

Tarta cu mere golden  - Retete cu poze
Tarta cu mere golden

Cerni faina impreuna cu praful de copt intr-un vas mai inalt, adaugi un ou, uleiul, un praf de sare, laptele si framanti un aluat usor de modelat.Ungi o forma de tarta cu unt, o tapetezi cu faina si intinzi aluatul...

Placinta cu ficatei de pui

Placinta cu ficatei de pui  - Retete cu poze
Placinta cu ficatei de pui

Amesteci faina cu sare, piper, condiment cu gust de legume si lasi putin deoparte. Cureti ficateii de pielite, ii speli bine si ii tamponezi cu un servet de bucatarie...

Tarta de cacao cu crema de branza

Tarta de cacao cu crema de branza  - Retete cu poze
Tarta de cacao cu crema de branza

Ungi cu unt o forma de tort si o tapetezi cu putina faina.Dai biscuitii prin masina si ii amesteci cu untul topit. Intinzi acest aluat in tava si dai la rece pentru 30 de minute...

Rulada cu spanac si telemea

Rulada cu spanac si telemea  - Retete cu poze
Rulada cu spanac si telemea

Desfaci drojdia in apa calduta, adaugi zaharul, laptele caldut si o lingurita de faina.Amesteci bine acest amestec, pui un prosop deasupra si pui intr-un loc caldut. Cerni faina impreuna cu 1/2 lingurita sare...

Tarta cu legume si costita

Tarta cu legume si costita  - Retete cu poze
Tarta cu legume si costita

Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in unt incins pana devine sticloasa. Adaugi apoi si costita taiata cubulete si lasi sa se rumeneasca impreuna...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 62)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro