Retete de Aperitive Calde - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Aperitive Calde Retete de Aperitive Calde

Retete de Aperitive Calde Rss



(Pagina 1 din 30)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Rosii umplute cu orez si branza

Rosii umplute cu orez si branza  - Retete cu poze
Rosii umplute cu orez si branza

Speli bine rosiile, le tai un capacel si scobesti miezul cu ajutorul unei lingurite mici. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa si il lasi la scurs...

Clatite cu dovlecel si telemea

Clatite cu dovlecel si telemea  - Retete cu poze
Clatite cu dovlecel si telemea

Speli bine dovlecelul, il cureti de coaja, il dai pe razatoarea mica si il scurgi bine de apa. Presari sare, il amesteci bine si il lasi putin deoparte...

Bruschete cu ciuperci si marar

Bruschete cu ciuperci si marar  - Retete cu poze
Bruschete cu ciuperci si marar

Tai franzela in felii potrivit de groase, le asezi intr-o tava cu hartie de copt, ungi feliile de paine cu ulei de masline si le bagi in cuptorul preincalzit. Cureti si speli bine ciupercile, le toci...

Pateuri cu somon si spanac

Pateuri cu somon si spanac  - Retete cu poze
Pateuri cu somon si spanac

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins. Cand aceasta devine aurie, adaugi si usturoiul tocat marunt...

Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi

Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi  - Retete cu poze
Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi

Speli dovleceii, ii cureti partial de coaja, ii tai pe lungime in felii subtiri, condimentezi cu sare si piper si le pui la prajit intr-o tigaie grill unsa cu putin ulei de masline...

Clatite cu sos de rosii si sunca

Clatite cu sos de rosii si sunca  - Retete cu poze
Clatite cu sos de rosii si sunca

Bati ouale bine cu un praf de sare, adaugi laptele faina si pregatesti un aluat de clatite. Din acest aluat , iei cate un polonic si prajesti 12 clatite...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 30)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro