Retete de Aperitive Reci - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Aperitive Reci Retete de Aperitive Reci

Retete de Aperitive Reci Rss



(Pagina 1 din 24)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Rulada aperitiv cu pateu

Rulada aperitiv cu pateu  - Retete cu poze
Rulada aperitiv cu pateu

Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena...

Crema de telina si nuci

Crema de telina si nuci  - Retete cu poze
Crema de telina si nuci

Cureti telina, o dai pe razatoarea fina si o scurgi bine de zeama. Pui nucile la prajit cateva minute in cuptor, le lasi sa se racoreasca si dupa le dai prin masina...

Crema de telemea si oua

Crema de telemea si oua  - Retete cu poze
Crema de telemea si oua

Pui ouale la fiert si le lasi pana cand devin tari. Dupa ce au fiert, le tii cateva minute in apa rece pentru a fi mai usor de curatat...

Aperitiv cu branza dulce si somon

Aperitiv cu branza dulce si somon  - Retete cu poze
Aperitiv cu branza dulce si somon

Lasi foaia de gelatina in apa rece pentru 10 minute si dupa aceea o pui la topit la bain marie. Dai telemeaua de oi pe razatoarea fina si o amesteci cu branza dulce de vaci scursa bine...

Rulouri de sunca cu branza

Rulouri de sunca cu branza  - Retete cu poze
Rulouri de sunca cu branza

Cureti telina, o speli bine si o dai pe razatoarea fina. Dai si telemeaua pe razatoare si o amesteci cu telina rasa si scursa bine de zeama, branza dulce de vaca, smantana, sare, piper si amesteci bine...

Aperitiv cu branza dulce si somon

Aperitiv cu branza dulce si somon  - Retete cu poze
Aperitiv cu branza dulce si somon

Lasi foaia de gelatina in apa rece pentru 10 minute si dupa aceea o pui la topit la bain marie. Dai telemeaua de oi pe razatoarea fina si o amesteci cu branza dulce de vaci scursa bine de zer, somonul tocat marunt...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 24)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.