Retete de Budinci Sarate - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Budinci Sarate Retete de Budinci Sarate

Retete de Budinci Sarate Rss


   

(Pagina 1 din 15)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Budinca de conopida cu usturoi

Budinca de conopida cu usturoi  - Retete cu poze
Budinca de conopida cu usturoi

Rupi buchetelele de conopida, le speli bine si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare pentru circa 20 de minute. Dupa ce au fiert, le lasi la scurs...

Budinca de cartofi cu ochiuri

Budinca de cartofi cu ochiuri  - Retete cu poze
Budinca de cartofi cu ochiuri

Speli bine cartofii, ii razuiesti de coaja si ii pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, ii sfarami cu o furculita, ii amesteci cu 100 g unt, 100 g cascaval ras, sare, piper si laptele caldut si il mixezi ca pentru piure...

Budinca de galuste

Budinca de galuste  - Retete cu poze
Budinca de galuste

Amesteci parmezanul dat pe razatoarea mare cu ricotta, faina, ceapa verde tocata marunt, ouale, sare si piper si amesteci bine cu o lingura. Intr-o oala mai inalta pui la fiert apa cu un praf de sare...

Budinca cu ciuperci

Budinca cu ciuperci  - Retete cu poze
Budinca cu ciuperci

Se toaca cepele marunt si se pun la calit in doua linguri de unt. Cand acestea devin sticloase se adauga si ciupercile spalate bine, curatate si tocate cuburi sau julien ( dupa preferinta )...

Budinca de spanac si branza

Budinca de spanac si branza  - Retete cu poze
Budinca de spanac si branza

Iei fiecare frunza de spanac, o speli bine in mai multe randuri de apa si il pui la oparit in apa clocotita cu un praf de sare. Dupa ce a fiert spanacul, il storci bine si il toci marunt...

Budinca de varza dulce

Budinca de varza dulce  - Retete cu poze
Budinca de varza dulce

Cureti varza de frunzele exterioare, ii scoti cotorul si o pui sa clocoteasca cinci minute in apa cu un praf de sare. Dupa ce a fiert, o lasi sa se raceasca si o tai julien...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 15)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.