Retete de Fripturi la Tigaie - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Fripturi la Tigaie Retete de Fripturi la Tigaie

Retete de Fripturi la Tigaie Rss



(Pagina 1 din 5)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Friptura de vita

Friptura de vita  - Retete cu poze
Friptura de vita

Iei fiecare felie de muschiulet, o speli bine, o stergi cu un prosop de bucatarie si ungi fiecare felie cu ulei de masline si putin mustar. Condimentezi cu sare si piper si le pui la frigider pentru 30 de minute...

Friptura de vitel cu morcovi

Friptura de vitel cu morcovi  - Retete cu poze
Friptura de vitel cu morcovi

Speli bine rasolul de vitel si il pui la fiert in apa cu 1 lingurita de sare. Dupa ca carnea de vitel da in fiert spumezi ori de cate ori este nevoie. Adaugati ceapa si telina curatate, spalate si taiate in sferturi...

Friptura de vita in vin

Friptura de vita in vin  - Retete cu poze
Friptura de vita in vin

Se spala bine carnea de vita, se curata de pielite si se tamponeaza cu un servet de bucatarie. Se taie bucatele potrivite, se condimenteaza cu sare si piper...

Friptura festiva de vita

Friptura festiva de vita  - Retete cu poze
Friptura festiva de vita

Se spala bine antricotul de vita, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si salvie si se pune intr-o cratita. Se adauga o jumatate din cantitatea de unt, uleiul de masline si vinul...

Pui cu migdale

Pui cu migdale  - Retete cu poze
Pui cu migdale

Prajiti migdalele in ulei vegetal timp de 2-3 minute, pentru a le face crocante, dupa aceea punetile pe un prosop si lasatile-le sa stea 5 minute. Taiati puiul in cubulete de 1 cm. Combinati ingredientele marinatei, puneti puiul si amestecati bine...

Friptura gustoasa de berbecut

Friptura gustoasa de berbecut  - Retete cu poze
Friptura gustoasa de berbecut

Speli bine cotletele de berbecut.Intr-un vas amesteci cinci linguri cu ulei de masline, usturoiul pisat, rozmarinul, salvia, putina sare. Tavaleste cotletele in acest amestec si da-le la rece pentru 20 de minute...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 5)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.