Retete de Macaroane - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Macaroane Retete de Macaroane

Retete de Macaroane Rss



(Pagina 1 din 13)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Cannelloni gratinate cu legume

Cannelloni gratinate cu legume  - Retete cu poze
Cannelloni gratinate cu legume

Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei de masline si 2 linguri de unt. Cand ceapa devine putin sticloasa, adaugi 2 catei de usturoi tocat marunt...

Macaroane cu carne tocata

Macaroane cu carne tocata  - Retete cu poze
Macaroane cu carne tocata

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei de masline incins. Dupa doua minute, adaugi si usturoiul tocat impreuna cu carnea de vita tocata...

Paste cu sunca si sos de verdeata

Paste cu sunca si sos de verdeata  - Retete cu poze
Paste cu sunca si sos de verdeata

Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si una de ulei.Cand apa incepe sa fiarba pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj...

Paste cu ficatei de pui

Paste cu ficatei de pui  - Retete cu poze
Paste cu ficatei de pui

Speli bine ficateii, ii tai in bucatele mai mici si ii pui sa se scurga bine de apa intr-o strecuratoare. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins...

Galuste cu sos de rosii si busuioc

Galuste cu sos de rosii si busuioc  - Retete cu poze
Galuste cu sos de rosii si busuioc

Amesteci galbenusurile de ou cu branza ricotta, un praf de sare si parmezanul. Adaugi si faina in ploaie si amesteci bine pana cand obtii un aluat omogen...

Paste cu mazare si bacon

Paste cu mazare si bacon  - Retete cu poze
Paste cu mazare si bacon

Intr-o oala in care fierbe apa cu o lingurita de sare si ulei pui la fiert pastele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.Speli bine mazarea si o pui si pe ea la fiert separat intr-un alt vas...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 13)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.