Retete de Pizza - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Pizza Retete de Pizza

Retete de Pizza Rss



(Pagina 1 din 6)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Pizza cu salam si ciuperci

Pizza cu salam si ciuperci  - Retete cu poze
Pizza cu salam si ciuperci

Desfaci drojdia in lapte caldut, adaugi un praf de sare, zaharul, uleiul, putina faina si formezi o maia pe care o lasi sa creasca la loc caldut. Cand maiaua creste adaugi faina si framanti bine un aluat consistent si omogen...

Pizza cu piept de pui afumat

Pizza cu piept de pui afumat  - Retete cu poze
Pizza cu piept de pui afumat

Pregatesti o maia astfel: desfaci drojdia in apa calduta, adaugi zaharul, un praf de sare si 1 lingura de faina, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase...

Pizza cu sunca si ciuperci

Pizza cu sunca si ciuperci  - Retete cu poze
Pizza cu sunca si ciuperci

Pregatesti un aluat de pizza din ingredientele de mai sus si framanti bine pana cand acesta devine omogen. Lasi aluatul sa se odihneasca intr-un loc caldut circa 30 de minute...

Pizza family

Pizza family  - Retete cu poze
Pizza family

Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat omogen si elastic astfel: dizolvi drojdia in apa calduta, adaugi un praf de sare si faina.Daca mai e nevoie mai adaugi fie faina, fie apa. Framanti bine aluatul si il lasi la loc caldut cateva minute...

Pizza cu piept de pui

Pizza cu piept de pui  - Retete cu poze
Pizza cu piept de pui

Drojdia se desface intr-o ceasca cu putina apa calduta; se adauga o lingura de faina si galbenusul. Se lasa sa creasca la cald.Untul, tinut la temperatura camerei se farimiteaza si se freaca cu faina pana se obtine...

Pizza cu sunca si cascaval

Pizza cu sunca si cascaval  - Retete cu poze
Pizza cu sunca si cascaval

Drojdia se desface intr-o ceasca cu putina apa calduta; se adauga o lingura de faina si galbenusul.  Se lasa sa creasca la cald...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 6)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro