Retete Traditionale Romanesti - Retete din Cartea De Bucate

Retete Traditionale Romanesti Retete Traditionale Romanesti

Retete Traditionale Romanesti Rss



(Pagina 1 din 37)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Mamaliguta cu telemea si slaninuta

Mamaliguta cu telemea si slaninuta  - Retete cu poze
Mamaliguta cu telemea si slaninuta

Pregatesti o mamaliguta mai moale din apa, faina de malai si 1 lingurita de sare. Tai slanina afumata in cubulete mici si le prajesti intr-o tigaie ca pe jumeri...

Coltunasi cu carne de vita

Coltunasi cu carne de vita  - Retete cu poze
Coltunasi cu carne de vita

Din ingredientele mentionate mai sus pregatesti un aluat consistent. Daca mai e nevoie mai adaugi faina. Presari faina pe planseta de lucru si intinzi din aluat foi cat mai subtiri din care decupezi...

Mamaliguta cu burduf si oua

Mamaliguta cu burduf si oua  - Retete cu poze
Mamaliguta cu burduf si oua

Intr-un vas de tuci pui la fiert apa impreuna cu o lingurita de malai si un praf de sare. Cand apa da in clocot adaugi faina de malai in ploaie si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase...

Mamaliga cu branzeturi si afumatura

Mamaliga cu branzeturi si afumatura  - Retete cu poze
Mamaliga cu branzeturi si afumatura

Intr-un vas de tuci pui la fiert apa in care adaugi o lingurita de sare si presari putina faina de malai. Cand apa da in clocot adaugi faina de malai in ploaie si amesteci cu ajutorul unui tel pentru a nu se forma cocoloase...

Mamaliga cu branza de vaci si smantana

Mamaliga cu branza de vaci si smantana  - Retete cu poze
Mamaliga cu branza de vaci si smantana

Pui apa la fiert impreuna cu un praf de sare si 1 lingurita faina de malai. Cand apa incepe sa fiarba adaugati faina in ploaie si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase...

Coltunasi cu branza si nucsoara

Coltunasi cu branza si nucsoara  - Retete cu poze
Coltunasi cu branza si nucsoara

Coci o sfecla si pregatesti din aceasta un piure. Amesteci faina cu sarea, ouale batute, piureul de sfecla si framanti un aluat...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 37)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro