Retete de Craciun - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Craciun Retete de Craciun

Retete de Craciun Rss



(Pagina 1 din 52)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
Muschiulet de porc in sos de smantana si alune  - Retete cu poze
Muschiulet de porc in sos de smantana si alune

Speli bine muschiul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il condimentezi cu sare si piper si il pui pe o tigaie grill sa se rumeneasca frumos pe toate partile...

File de crap in sos de stafide

File de crap in sos de stafide  - Retete cu poze
File de crap in sos de stafide

Speli bine fileurile de peste, stergi cu un prosop de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si dai la rece pentru cateva minute.Cureti cepele, le tai rondele si o pui la calit in ulei incins...

Friptura festiva de porc

Friptura festiva de porc  - Retete cu poze
Friptura festiva de porc

Speli bine muschiul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai ca pentru o rulada.Netezesti fasia de carne cu ciocanul de snitele si o condimentezi cu sare si piper...

Salata de beof

Salata de beof  - Retete cu poze
Salata de beof

Speli bine carnea de vita si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare. Cureti cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le speli bine si le pui la fiert separat...

Pastrav festiv

Pastrav festiv  - Retete cu poze
Pastrav festiv

Speli bine feliile de peste, le condimentezi cu sare si piper, le asezi intr-un bol in care ai pus berea neagra, acoperi si dai totul la rece pentru 12 ore.Cureti morcovii, patrunjelul si telina, le speli bine si le tai bastonase subtiri...

Chiftele festive

Chiftele festive  - Retete cu poze
Chiftele festive

Intr-un bol mai inalt amesteci carnea tocata de pui cu scortisoara, ghimbirul, sosul de soia, faina, oul, sare si piper si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 52)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro