Retete de Paste - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Paste Retete de Paste

Retete de Paste Rss



(Pagina 1 din 50)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Pulpa de miel marinata

Pulpa de miel marinata  - Retete cu poze
Pulpa de miel marinata

Amesteci intr-un blender sucul de rosii, vinul rosu, cepele rosii curatate si taiate in cubulete, usturoiul, condimentele si lamaia taiata in cubulete.Asezi pulpa de miel in acest bait si o dai la rece pentru cateva ore bune...

Iepure la tava

Iepure la tava  - Retete cu poze
Iepure la tava

O reteta de friptura frageda de iepure la cuptor  cu care sa ii surprindeti pe cei dragi in zilele de sarbatoare!

Frigarui de miel

Frigarui de miel - Retete cu poze
Frigarui de miel

Pisezi usturoil, adaugi sucul de la lamaie, uleiul de masline, sare, piper si chilli si amesteci energic.Speli carnea de miel, o tai cubulete si o pui in amestecul de marinata pe care l-ai pregatit mai sus...

Drob de pui

Drob de pui  - Retete cu poze
Drob de pui

Speli bine ficateii de pui si ii pui la fiert pentru cateva minute in apa rece cu un praf de sare si o foaie de dafin.Dupa 15 minute, iei ficateii de pe foc, ii treci sub un jet de apa rece, ii lasi sa se scurga bine si dupa ii dai prin masina de tocat carne...

Pulpa de miel umpluta cu maruntaie si verdeata

Pulpa de miel umpluta cu maruntaie si verdeata  - Retete cu poze
Pulpa de miel umpluta cu maruntaie si verdeata

Speli bine organele de miel si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi ori de cate ori este necesar.Speli bine pulpa de miel, o condimentezi bine cu sare, piper, cimbru si putin rozmarin si o dai la rece...

Pulpa de miel impanata

Pulpa de miel impanata  - Retete cu poze
Pulpa de miel impanata

Speli bine carnea de miel, o condimentezi cu sare si piper, o intepi din loc in loc cu un cutit si o asezi intr-o tava unsa cu untura.In fiecare buzunaras asezi cate o bucata de slanina afumata...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 50)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.