Retete de Revelion - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Revelion Retete de Revelion

Retete de Revelion Rss



(Pagina 1 din 33)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Sarmalute festive de curcan

Sarmalute festive de curcan  - Retete cu poze
Sarmalute festive de curcan

Desprinzi frunzele de pe varza murata si le pui in apa rece pana cand pregatesti umplutura. Speli bine pieptul de curcan, il stergi cu un servet si il dai prin masina de tocat carne...

Ciorba de maruntaie

Ciorba de maruntaie  - Retete cu poze
Ciorba de maruntaie

Speli bine carnea de pui si maruntaiele si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.Adaugi si cateva boabe de piper la fiert. Spumezi ori de cate ori este nevoie...

Cotlet de porc umplut cu carnaciori

Cotlet de porc umplut cu carnaciori  - Retete cu poze
Cotlet de porc umplut cu carnaciori

Speli bine cotletul de porc, il stergi cu cateva servetele, in tai felii subtiri si il bati ca pentru snitele.Condimentezi feliile de carne cu sare si piper, le ungi cu putin ulei si le dai deoparte...

Curcan umplut festiv

Curcan umplut festiv  - Retete cu poze
Curcan umplut festiv

Speli bine curcanul inauntru si pe dinafara, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il condimentezi cu sare si piper si il lasi la rece pana cand e gata umplutura. Inmoi paine in laptele pe care il incalzesti putin inainte...

Somon festiv

Somon festiv  - Retete cu poze
Somon festiv

Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu hartie, le condimentezi cu sare si le pui la frigider pentru o ora. Tai legumele cubulete si umpli fileul de peste...

Iepure in sos de vin cu smantana

Iepure in sos de vin cu smantana  - Retete cu poze
Iepure in sos de vin cu smantana

Amesteci ingredientele pentru marinata.Speli bine carnea de iepure si o pui la marinat in amestecul pregatit mai sus.Dai totul la rece pentru cateva ore...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 33)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.