Retete de Pastete - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Pastete Retete de Pastete

Retete de Pastete Rss


   
     Pastetele
au, in general, la baza ficatul de pasare, de vitel sau de porc, la care se adauga carne de vitel sau de porc, sunca, peste, oua crude sau fierte, sardele, ciuperci, unt, condimente de pasteta : piper, ienibahar, coriandru, nucsoara.
     Unele pastete se prepara cu toate ingredientele fripte inabusit sau fierte, altele se prepara cu ingredientele crude si apoi se coc la cuptor. In orice varianta, pasteta  trebuie prezentata intr-o forma aspectuoasa si anume: cu aspic, cu " Glazura din sos alb cu gelatina ", cu " Glazura din maioneza cu gelatina ", cu maioneza mai consistenta, intr-un strat de 1/2 cm, pe care se traseaza cu furculita, dare superficiale: drepte, oblice, in asa fel incat sa nu se descopere pasteta.

Vizionati categoriile de mai sus pentru a gasi retete pe placul dumneavoastra. Va dorim Pofta buna!

PUBLICITATE

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.