Retete din Carne Tocata - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Carne Tocata Retete din Carne Tocata

Retete din Carne Tocata Rss



(Pagina 1 din 17)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Vinete umplute cu carne si ciuperci

Vinete umplute cu carne si ciuperci  - Retete cu poze
Vinete umplute cu carne si ciuperci

Speli bine vinetele, le stergi bine, le tai pe  jumatate pe lungime, le cureti miezul si le presari cu sare.Cureti cepele, le toci marunt si le pui intr-un vas...

Rulada cu carne tocata

Rulada cu carne tocata  - Retete cu poze
Rulada cu carne tocata

Intr-un bol mai inalt cerni faina si o framanti impreuna cu margarina, otetul si apa.Framanti bine pana cand obtii un aluat de consistenta potrivita, pe care il pui intr-o folie alimentara si il dai la rece pentru 2 ore...

Chiftele de pui cu ciuperci

Chiftele de pui cu ciuperci  - Retete cu poze
Chiftele de pui cu ciuperci

Inmoi painea in lapte rece.Cureti ceapa si le toci marunt. Cureti ciupercile, le speli bine, le stergi cu un servet si le toci marunt...

Tocanita de dovlecei si carne tocata

Tocanita de dovlecei si carne tocata  - Retete cu poze
Tocanita de dovlecei si carne tocata

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugi carnea tocata de pui, condimentezi cu sare si piper si lasi sa se caleasca impreuna...

Dovlecei cu carne tocata

Dovlecei cu carne tocata  - Retete cu poze
Dovlecei cu carne tocata

Speli bine dovleceii, ii tai in doua pe lungime, ii scobesti cu ajutorul unei lingurite si ii lasi sa se scurga bine. Speli orezul in mai multe ape si il scurgi bine...

Dovlecei umpluti cu piept de pui

Dovlecei umpluti cu piept de pui  - Retete cu poze
Dovlecei umpluti cu piept de pui

Speli bine dovleceii si ii pui la fiert in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa aceea, ii lasi sa se racoreasca putin, ii tai in jumatati si le scoti miezul...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 17)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro