Retete din Carne Tocata - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Carne Tocata Retete din Carne Tocata

Retete din Carne Tocata Rss



(Pagina 1 din 18)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Chiftelute de pui in sos de rosii

Chiftelute de pui in sos de rosii  - Retete cu poze
Chiftelute de pui in sos de rosii

Cureti morcovul, cartoful si ceapa, le speli bine, le stergi cu un servetel de bucatarie, le dai pe razatoare si le scurgi bine de zeama lasata. Intr-un bol mai inalt amesteci carnea tocata de pui cu legumele...

Rulada umpluta cu broccoli

Rulada umpluta cu broccoli - Retete cu poze
Rulada umpluta cu broccoli

Speli buchetelele de broccoli si il pui la fiert 5 minute in apa cu sare.  Dupa cele 5 minute, il scurgi bine de apa, il toci marunt si il pui la sotat in putin unt...

Vinete umplute cu carne si ciuperci

Vinete umplute cu carne si ciuperci  - Retete cu poze
Vinete umplute cu carne si ciuperci

Speli bine vinetele, le stergi bine, le tai pe  jumatate pe lungime, le cureti miezul si le presari cu sare.Cureti cepele, le toci marunt si le pui intr-un vas...

Rulada cu carne tocata

Rulada cu carne tocata  - Retete cu poze
Rulada cu carne tocata

Intr-un bol mai inalt cerni faina si o framanti impreuna cu margarina, otetul si apa.Framanti bine pana cand obtii un aluat de consistenta potrivita, pe care il pui intr-o folie alimentara si il dai la rece pentru 2 ore...

Chiftele de pui cu ciuperci

Chiftele de pui cu ciuperci  - Retete cu poze
Chiftele de pui cu ciuperci

Inmoi painea in lapte rece.Cureti ceapa si le toci marunt. Cureti ciupercile, le speli bine, le stergi cu un servet si le toci marunt...

Tocanita de dovlecei si carne tocata

Tocanita de dovlecei si carne tocata  - Retete cu poze
Tocanita de dovlecei si carne tocata

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugi carnea tocata de pui, condimentezi cu sare si piper si lasi sa se caleasca impreuna...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 18)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.