Retete din Carne de Porc - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Carne de Porc Retete din Carne de Porc

Retete din Carne de Porc Rss



(Pagina 1 din 18)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Escalop de porc cu piure de cartofi

Escalop de porc cu piure de cartofi  - Retete cu poze
Escalop de porc cu piure de cartofi
O reteta rapida si cu adevarat delicioasa! Va recomand cu drag sa o incercati!

Grill de porc si cartofi copti cu rozmarin

Grill de porc si cartofi copti cu rozmarin  - Retete cu poze
Grill de porc si cartofi copti cu rozmarin
Aceasta reteta de cartofi cu rozmarin, mai este denumita si cartofi prajiti la cuptor. Cartofii au o textura de cartofi prajiti, doar ca acest mod de a-i pregati este mult mai sanatos decat modul traditional. Reteta nu va va lua mai mult de 60 de minute. Pentru un pranz delicios si satios, va recomand cu drag sa incercati aceasta reteta!

Friptura de vita cu ciulama de legume

Friptura de vita cu ciulama de legume  - Retete cu poze
Friptura de vita cu ciulama de legume

Amesteci ingredientele de mai sus si pregatesti o marinata.In aceasta marinata, asezi carnea de vita si o lasi cateva ore.Dupa ce carnea s-a marinat, o stergi cu un prosop de bucatarie si o impanezi cu slanina...

Pulpa de porc umpluta

Pulpa de porc umpluta  - Retete cu poze
Pulpa de porc umpluta

Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servetel de bucatarie si apoi o tai in asa fel incat sa obtii o fasie. Pui peste fasia de carne obtinuta o folie alimentara si bati bucata de carne ca pentru snitele...

Cotlet de porc imbracat in bacon

Cotlet de porc imbracat in bacon  - Retete cu poze
Cotlet de porc imbracat in bacon

Speli bine bucata de cotlet, o cureti de eventualele pielite, il tamponezi bine cu un servet de bucatarie si il infasori in feliute de bacon. Asezi rulada de carne intr-un vas de yena pe care l-ai stropit cu unt sau cu ulei de masline...

Muschiulet cu sos de gorgonzola

Muschiulet cu sos de gorgonzola  - Retete cu poze
Muschiulet cu sos de gorgonzola

Speli bine muschiuletul de porc, il portionezi in felii de aproximativ 2-3 cm, il tamponezi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si il pui la rumenit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 18)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.