Retete din Carne de Porc - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Carne de Porc Retete din Carne de Porc

Retete din Carne de Porc Rss



(Pagina 1 din 18)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Pulpa de porc umpluta

Pulpa de porc umpluta  - Retete cu poze
Pulpa de porc umpluta

Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servetel de bucatarie si apoi o tai in asa fel incat sa obtii o fasie. Pui peste fasia de carne obtinuta o folie alimentara si bati bucata de carne ca pentru snitele...

Cotlet de porc imbracat in bacon

Cotlet de porc imbracat in bacon  - Retete cu poze
Cotlet de porc imbracat in bacon

Speli bine bucata de cotlet, o cureti de eventualele pielite, il tamponezi bine cu un servet de bucatarie si il infasori in feliute de bacon. Asezi rulada de carne intr-un vas de yena pe care l-ai stropit cu unt sau cu ulei de masline...

Muschiulet cu sos de gorgonzola

Muschiulet cu sos de gorgonzola  - Retete cu poze
Muschiulet cu sos de gorgonzola

Speli bine muschiuletul de porc, il portionezi in felii de aproximativ 2-3 cm, il tamponezi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si il pui la rumenit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei...

Ceafa de porc cu legume

Ceafa de porc cu legume  - Retete cu poze
Ceafa de porc cu legume

Pui rosiile pentru 1 minut in apa clocotita, le lasi cateva secunde, le scoti si le cureti de coaja. Cureti cepele, le toci dupa preferinte si le pui la calit in ulei de masline incins...

Muschi de porc cu legume

Muschi de porc cu legume  - Retete cu poze
Muschi de porc cu legume

Speli bine muschiul de porc, il tai in bucati potrivite, le tamponezi cu un servet de bucatarie, ungi bucatile de carne cu ulei, condimentezi cu sare, piper si usturoi si pui muschiul de porc intr-un vas de yena uns bine cu unt...

Mancarica de mazare cu porc

Mancarica de mazare cu porc  - Retete cu poze
Mancarica de mazare cu porc

Spalati bine carnea de porc, o taiati cubulete, condimentati cu sare si piper si o puneti la rumenit in ulei incins. Curatati cepele, le toci marunt si le puneti la calit impreuna cu bucatile de carne...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 18)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.