Retete din Carne de Vitel - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Carne de Vitel Retete din Carne de Vitel

Retete din Carne de Vitel Rss



(Pagina 1 din 17)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Papricas de vita cu galuste

Papricas de vita cu galuste  - Retete cu poze
Papricas de vita cu galuste

O reteta inspirata din bucataria ungureasca, ideala pentru un pranz impreuna cu cei dragi!


Muschi de vita in sos de smantana si marar

Muschi de vita in sos de smantana si marar  - Retete cu poze
Muschi de vita in sos de smantana si marar

Speli bine muschiuletul de pui, il tai in bucati potrivite, il tamponezi cu un servet pentru a inlatura apa si il pui la calit in ulei incins. Adaugi si ceapa tocata marunt si continui sa calesti...

Friptura de vita cu sos de ciuperci

Friptura de vita cu sos de ciuperci  - Retete cu poze
Friptura de vita cu sos de ciuperci

Pregatesti un sos pentru mariant din otet, ulei de masline, sosul de soia, sare, piper si usturoi pisat.Speli bine carnea de vita, o stergi cu un prosop si asezi carnea in marinata si amesteci bine...

Tocanita de cartofi cu vitel

Tocanita de cartofi cu vitel  - Retete cu poze
Tocanita de cartofi cu vitel

Speli bine carnea de vita, o tai cubulete si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita mica de sare. Spumezi ori de cate ori e necesar si dupa aceea lasi carnea sa fiarba circa 50 de minte...

Antricot de vitel cu orez

Antricot de vitel cu orez  - Retete cu poze
Antricot de vitel cu orez

Speli bine bucatile de carne, le tamponezi cu un servet curat, le condimentezi cu sare si piper si le pui intr-o tigaie grill pentru a se rumeni frumos cate trei minute pe fiecare parte...

Mancarica de mazare si vita

Mancarica de mazare si vita  - Retete cu poze
Mancarica de mazare si vita

Speli bine pulpa de vita, o toci cubulete, condimentezi cu sare, piper, vin rosu si zahar si dai totul la rece pentru minim 30 de minute. Cureti ceapa si usturoiul, le speli si le toci marunt...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 17)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.