Retete din Organe - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Organe Retete din Organe

Retete din Organe Rss



(Pagina 1 din 11)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Drob de pui

Drob de pui  - Retete cu poze
Drob de pui

Speli bine ficateii de pui si ii pui la fiert pentru cateva minute in apa rece cu un praf de sare si o foaie de dafin.Dupa 15 minute, iei ficateii de pe foc, ii treci sub un jet de apa rece, ii lasi sa se scurga bine si dupa ii dai prin masina de tocat carne...

Tocanita cu pipote de pui

Tocanita cu pipote de pui  - Retete cu poze
Tocanita cu pipote de pui

Speli bine pipotele de pui si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.Spumezi ori de cate ori e necesar.Dupa ce au fiert pipotele, le scurgi bine de apa, le clatesti sub...

Ficatei de pui cu sos de ceapa

Ficatei de pui cu sos de ceapa  - Retete cu poze
Ficatei de pui cu sos de ceapa

Speli bine ficateii, ii cureti de pielite si ii pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.In timp ce fierb inlaturi spuma care se formeaza. Cand sunt gata ii scoti intr-o sita pentru a se scurge de apa...

Cartofi cu ficatei la cuptor

Cartofi cu ficatei la cuptor  - Retete cu poze
Cartofi cu ficatei la cuptor

Speli bine cartofii, ii cureti de coaja si ii pui la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce au fiert cartofii, ii tai cubulete si ii lasi putin deoparte...

Pipote de pui cu mazare

Pipote de pui cu mazare  - Retete cu poze
Pipote de pui cu mazare

Speli bine pipotele de pui, le indepartezi pielitele si le tai fie in jumatati, fie in sferturi.Cureti si speli bine 2 cepe rosii, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins. Cand ceapa s-a inmuiat adaugi si pipotele de pui...

Sufleu cu ficat de pui

Sufleu cu ficat de pui  - Retete cu poze
Sufleu cu ficat de pui

Speli bine ficatul, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet si il pui la calit in 50 g unt incins. Dupa ce s-a rumenit frumos, scurgi ficatul si dupa ce s-a racit il dai prin masina de tocat carne...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 11)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.