Retete din Peste - Retete din Cartea De Bucate

Retete din Peste Retete din Peste

Retete din Peste Rss



(Pagina 1 din 56)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

File de peste cu vinete

File de peste cu vinete  - Retete cu poze
File de peste cu vinete

Speli bine fileurile de peste, le stergi cu un servet de bucatarie si il condimentezi cu sare si piper. Lasi la rece jumatate de ora...

Pastrav cu rosii si ciuperci

Pastrav cu rosii si ciuperci  - Retete cu poze
Pastrav cu rosii si ciuperci

Cureti pastravii de solzi si intestine, ii speli bine atat pe interior cat si pe exterior si ii condimentezi cu sare si piper. Cureti cepele, le tai rondele iar patrunjelul il toci marunt...

Bors muntenesc de peste

Bors muntenesc de peste  - Retete cu poze
Bors muntenesc de peste

Speli bine pestele, il cureti de solzi si intenstine daca e cazul, il clatesti bine atat pe interior cat si pe exterior, il sarezi si il dai la rece. Cureti cepele , le toci marunt si le pui la calit in ulei incins in oala in care vei face ciorba...

Rulou de peste in sos de ananas

Rulou de peste in sos de ananas  - Retete cu poze
Rulou de peste in sos de ananas

Speli bine fileurile de peste, le stergi cu un servet de bucatarie, le condimentezi cu sare si piper si lasi la rece cateva minute. Tai prazul rondele si il pui la fiert in supa de legume si cuisoare...

Somon cu legume la cuptor

Somon cu legume la cuptor  - Retete cu poze
Somon cu legume la cuptor

Speli bine pestele, il tai in bucati potrivite ca marime, il condimentezi cu sare si piper si il lasi putin la rece. Intre timp, speli bine legumele si le tai dupa preferinte...

Peste cu legume

Peste cu legume  - Retete cu poze
Peste cu legume

Speli bine bucatile de peste, le condimentezi cu sare si piper si il lasi la rece cateva minute. Cureti cartofii, telina, morcovii si merele, le tai bastonase si le asezi intr-o tava unsa cu ulei de masline...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 56)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro