Retete de Salate cu Carne - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Salate cu Carne Retete de Salate cu Carne

Retete de Salate cu Carne Rss



(Pagina 1 din 9)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Salata ruseasca cu pui si cartofi

Salata ruseasca cu pui si cartofi  - Retete cu poze
Salata ruseasca cu pui si cartofi

Cureti morcovii, ii speli bine si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare. Speli ouale si le pui la fiert pana in momentul in care acestea sunt fierte tari...

Salata turceasca cu fasole verde

Salata turceasca cu fasole verde  - Retete cu poze
Salata turceasca cu fasole verde

Pui fasolea verde la fiert in supa de legume impreuna cu zeama de lamaie si un praf de sare. Varza tocata o pui la oparit in putina apa fierbinte si o framanti cu putina sare pana cand se inmoaie...

Salata cu piept de pui si legume

Salata cu piept de pui si legume  - Retete cu poze
Salata cu piept de pui si legume

Speli bine pieptul de pui si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.Spumezi cand este nevoie. Dupa ce a fiert, il lasi sa se racoreasca si il tai fasii subtiri...

Salata taraneasca cu carnaciori

Salata taraneasca cu carnaciori  - Retete cu poze
Salata taraneasca cu carnaciori

Cureti carnatii de membrana care ii imbraca si ii tai in rondele subtiri. Tai cascavalul cubulete si il adaugi peste rondelele de carnati...

Salata cu naut si pui

Salata cu naut si pui  - Retete cu poze
Salata cu naut si pui

Speli nautul in mai multe ape si il pui la fiert in apa rece si putin bicarbonat. Fierbi nautul circa 50 de minute, dupa care ii schimbi apa, adaugand tot apa fierbinte...

Salata beof

Salata beof - Retete cu poze
Salata beof

Speli pieptul de pui si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.Spumezi pana elimini definitiv spuma.Cureti cartofii, morcovii si radacinile de patrunjel, le speli bine si le pui la fiert impreuna cu pieptul de pui...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 9)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.