Retete de Ciorbe - Retete din Cartea De Bucate

Retete de Ciorbe Retete de Ciorbe

Retete de Ciorbe Rss



(Pagina 1 din 47)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »

Ciorba cu broccoli si conopida

Ciorba cu broccoli si conopida  - Retete cu poze
Ciorba cu broccoli si conopida

Cureti legumele de coaja, le speli bine si le toci marunt. Intr-o oala inalta de ciorba pui putin ulei la calit...

Ciorba cu carnaciori afumati

Ciorba cu carnaciori afumati  - Retete cu poze
Ciorba cu carnaciori afumati

Cureti cepele, telina, morcovii, ardeii, le toci cubulete si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare. Separat cureti cartofii si ii pui la fiert separat...

Ciorba de cartofi cu somon

Ciorba de cartofi cu somon  - Retete cu poze
Ciorba de cartofi cu somon

Cureti morcovii, radacina de asptarnac si telina, le dai pe razatoarea mare si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare, cateva boabe de piper si frunze de dafin...

Ciorbita cu dovlecei

Ciorbita cu dovlecei  - Retete cu poze
Ciorbita cu dovlecei

Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in oala in care vei fierbe ciorba, in putin ulei incins. Dupa un minut, adaugi ardeii, dovleceii taiati cubulete, mai lasi doua minute, adaugi supa de legume si lasi sa fiarba incet.

Ciorba de vita a la grec

Ciorba de vita a la grec  - Retete cu poze
Ciorba de vita a la grec

Speli bine carnea de vita, o tai cubulete potrivite ca marime si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare, avand grija sa inlaturi spuma definitiv dupa ce se formeaza...

Ciorba a la grec

Ciorba a la grec  - Retete cu poze
Ciorba a la grec

Speli bine carnea de pui, o tai cubulete potrivite ca marime si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare, avand grija sa inlaturi spuma definitiv dupa ce se formeaza...

PUBLICITATE

(Pagina 1 din 47)   
« Inapoi
  
1
  2  3  4  5  Inainte »
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro