Arhitectura Rss - Retete, Articole, Sfaturi Culinare

Arhitectura Rss

RSS este o noua modalitate de browsing, in care noutatile de pe Bucatarul.ro ajung la cititor fara ca acesta sa acceseze direct site-ul nostru.

RSS va permite sa vedeti titlurile ultimelor retete, articole sau sfaturi culinare sub forma de linkuri, iar apoi sa accesati direct, prin acestea, cele pe care doriti sa le cititi. Practic sunteti anuntati la fiecare update de pe site-ul nostru , utilizatorii fiind scutiti de timpul consumat pentru accesarea individuala a site-ului si incarcarea contextului grafic al retetelor , articolelor si sfaturilor culinare.

Continutul in format RSS poate fi accesat in mai multe feluri:
-> Cititoarele RSS, programe incorporate in navigatorul de Internet sau programe pe care le puteti descarca pe PC-ul sau Mac-ul dumneavoastra: Cititor RSS
-> Anumite programe de navigare, precum Firefox
-> Pagini personalizate de web, precum My Yahoo!

Retete

Ultimele 50 Retete Culinare din Cartea De Bucate Retete Culinare RSS
RSS Video Retete Culinare Feed Podcast (Link iTunes )

Ultimele 50 Retete Culinare RSS contin ultimele 50 retete publicate pe Bucatarul.ro, retetele recente apar de altfel si in "Ultimele Retete Adaugate" si "Reteta Recomandata".

Articole si Sfaturi

Ultimele 50 Articole si Sfaturi Culinare Articole si Sfaturi Culinare RSS
RSS Video Articole, Sfaturi Culinare Feed Podcast (Link iTunes)

Sfaturi Practice RSS contin ultimele 50 articole si sfaturi culinare publicate pe Bucatarul.ro, cele recente apar de asemenea in pagina principala.

Reteta Saptamanii

RSS Video Retetele Saptamanii Reteta Saptamanii RSS

Reteta Saptamanii RSS contine ultimele 50 retete ale saptamanii publicate pe Bucatarul.ro, acestea apar si in pagina principala sau in arhiva.

Categorii Individuale

Categoriile Individuale RSS contin ultimele 100 retete publicate pe Bucatarul.ro in categoria respectiva.
  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.