Ceafa de porc la gratar - Retete Culinare

Ceafa de porc la gratar

Iti trebuie:
  •   1 kg ceafa de porc
  •   1 pachet (400 g) fasole verde congelata
  •   50 ml ulei
  •   3-4 rosii
  •   4 catei de usturoi
  •   condiment din legume uscate
  •   piper
  •   sare
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o usuci folosind un servet si o tai in felii groase de 1,5-2 cm. Bati feliile cu un ciocanel pentru snitele. Le ungi cu putin ulei, folosind o pensula. Le frigi pe gratarul incins si, pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti, le scoti intr-un castron, le
  2. presari cu sare si piper si le pastrezi la cald, pana cand pregatesti legumele.
  3. In acest timp, cureti usturoiul si il tai in felii. Speli rosiile, le tai in sferturi si le calesti putin in uleiul ramas, impreuna cu usturoiul. Stingi cu 250 ml apa calda, in care ai dizolvat condiment dupa gust.
  4. Adaugi fasolea congelata si lasi sa mai fiarba 15-20 de minute. Servesti friptura calda, impreuna cu garnitura de fasole verde si, daca doresti, cu salata de sezon.
Portii:
Preparare: 30 minute

Ceafa de porc la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ceafa de porc la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ceafa de porc la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro