Saramura de biban - Retete Culinare

Saramura de biban

Iti trebuie:
  • 2 bibani
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ardei iute
  • o lingura vegeta
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli foarte bine pestele numai in interior.
  2. Solzii nu ii indepartezi.
  3. Incingi gratarul si pui pestele si rosiile sa se friga.
  4. Intre timp, pregatesti saramura din 4-5 cani cu apa pe care le fierbi cu condiment, ulei, rosiile coapte pe gratar si curatate, rondele de ardei gras si bucatele de ardei iute, sare, piper.
  5. Dupa ce a dat in clocot, torni peste pestele fript si lasi asa 10 minute sa-si ia gusturile.
Saramura de biban

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saramura de biban "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Saramura de biban" Saramura de biban - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
adriana Nota: Retete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din Peste - Nota MaximaRetete din PesteRetete din Peste Fara nota
as prefera sa nu mai folositi vegeta la orice mancare...nimic nu se compara cu aromele naturale




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.