Pilaf cu legume si carnati - Retete Culinare

Pilaf cu legume si carnati

Iti trebuie:
  • 1 ceasca orez
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi noi
  • 4-5 carnati cabanos
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si morcovul, tai ceapa si dai pe razatoare morcovul si le calesti in ulei.
  2. Dupa ce s-au rumenit, torni 4 cesti de apa si cand incepe sa clocoteasca, adaugi orezul spalat si scurs.
  3. Il lasi sa fiarba 10 minute pe aragaz, apoi il dai la cuptor pentru 20 de minute.
  4. Separat, frigi carnati pe gratar sau ii prajesti in ulei, ii adaugi in pilaf cand acesta este aproape gata si mai lasi la cuptor 5 minute.
  5. Dupa ce il scoti din cuptor, presari patrunjelul taiat marunt.
Pilaf cu legume si carnati


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu legume si carnati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Pilaf cu legume si carnati" Pilaf cu legume si carnati - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Claudia Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
ui da buna traba sa fie cu otzraa catraveti murati,yamiiiiiiiiiii!

 
flori Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti Fara nota
nu am ancercat cu ceapa verde dar an rest e ok




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro