Dulceata de cirese albe - Retete Culinare

Dulceata de cirese albe

Iti trebuie:
  • 1 kg cirese albe
  • 1 kg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • zeama de la 1/2 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciresele de codite si de samburi in asa fel incat sa nu le zdrobesti.
  2. Asezi ciresele si zaharul intr-o cratita, in straturi alternative, si le tii 2-3 ore la rece.
  3. Pui apoi dulceata sa fiarba mai intai la foc mic, pana se topeste zaharul, apoi la foc iute, amestecand din cand in cand cu o lingura noua de lemn ca sa nu se lipeasca de fundul cratitei.
  4. Dupa ce dulceata s-a legat, adaugi zeama de lamaie si vanilia si mai lasi pe foc 5 minute.
  5. Cand este gata, scuturi cratita de 2-3 ori ca sa se adune spuma pe care o iei cu spumiera.
  6. Lasi dulceata sa se racoreasca, apoi o torni in borcane pe care le legi cu celofan.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de cirese albe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de cirese albe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.