Pui cu sos de rosii - Retete Culinare

Pui cu sos de rosii

Iti trebuie:
  •   4 bucati mici (800 g) piept de pui
  •   200 ml ulei
  •   500 ml suc de rosii sau 4 linguri bulion
  •   6 rosii
  •   3 cepe mijlocii
  •   1/4 lingurita ienibahar macinat sau 1/2. lingurita boabe
  •   cimbru
  •   piper
  •   sare
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o dezosezi si o cureti de pielita. Tai fileurile obtinute in fasii, pe care le inabusi cu 150 ml ulei si putina apa.
  2. Intre timp, cureti, speli si toci marunt ceapa. Imediat o adaugi la inabusit, iar dupa ce devenit transparenta, torni sucul de rosii si completezi cu apa cat sa acopere carnea. Condimentezi cu ieniba-harul, cimbru, piper si lasi mancarea sa fiarba la foc moderat, timp de 15-20 de minute, amestecand din cand in cand.
  3. Fara a inceta sa supra-veghezi fierberea mancarii, pregatesti o salata din rosiile spalate si curatate de cotoare, uleiul ramas si sare dupa gust.
  4. La sfarsit, sarezi preparatul din carne, il portionezi in farfurii si il aduci la masa impreuna cu salata.
Bucatarul te invata:

         Noua ne place sa adaugam in sosul acestui preparat, in ultimele 5 minute de fierbere, 150-200 g telemea rasa. In acest caz, nu mai punem sare si avem grija sa reducem intensitatea focului la mic si sa amestecam continuu, pentru ca branza topita sa nu se lipeasca de baza cratitei.

Portii: 8
Preparare: 30 minute

Pui cu sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Pui cu sos de rosii" Pui cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
samoila tudorel Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
foarte ffff buna si simplu de facut.imi place la nebunie ienibaharul.

 
juliana Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
fff buna mancarea mai ales cu branzica...yumyyy




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro