Zacusca rapida - Retete Culinare

Zacusca rapida


Iti trebuie:
  • 2,5 kg vinete
  • 2 kg ardei gras
  • 1 kg ceapa uscata
  • 1 kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceasca cu pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei.

Pregatesti asa:
  1. Se pun la copt  vinetele si ardeii.
  2. Cand sunt gata se curata, se spala rapid si se lasa la scurs.
  3. Ceapa se toaca nu prea marunt si se pune la calit in ulei mai mult.
  4. In vasul robotului se pun vinete,ardei si rosii taiate felii cu tot cu coaja si se maruntesc.
  5. Cand s-a calit bine ceapa si a devenit transparenta se adauga peste ea pasta de legume ,usturoiul tocat marunt, pasta de tomate, sare si piper dupa gust si se da vasul  la cuptor la foc mic sa scada bine.
  6. Vasul nu se pune direct pe plita, ci mai sus, pe gratarul cuptorului si i se pune capacul.
  7. Zacusca se poate servi si calda cu mamaliguta.....si rece pe felii de paine.
Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Zacusca rapida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Zacusca rapida - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.