Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor - Retete Culinare

Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor


Iti trebuie:
  • 1,5 kg ceapa de apa (rosie si lunguiata)
  • 500 g carne de porc sau pui dupa preferinte
  • 3 linguri cu pasta de tomate concentrata
  • 3 linguri cu otet
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei.

Pregatesti asa:
  1. Carnea se spala, se sterge si se taie cubulete .
  2. Ceapa se curata , se spala si se taie julien subtire.
  3. Intr-un vas de cuptor se pune  ulei,apoi se pune carnea si se da  la foc mic sa se rumeneasca putin.
  4. Se toarna putina apa si se lasa sa se inmoaie.
  5. Apoi se adauga ceapa si pasta de tomate desfacuta cu putina apa si amestecata cu otetul si praful de boia dulce.
  6. Se presara  cu sare si piper si se da la cuptor la foc mic pana scade.
  7. Cand se scoate vasul din cuptor se presara mararul tocat.
  8. Se serveste calda cu mamaliguta.
  9. Pofta buna!
Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.