Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor
http://www.bucatarul.ro/retete-_1171_1_-Mancarica-de-ceapa-rosie-cu-carne-la-cuptor/Mancarica-de-ceapa-rosie-cu-carne-la-cuptor.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: marin madalina
Data 15/01/2010
 

E o retete delicioasa si foarte usor de realizat...

Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor

Iti trebuie:
  • 1,5 kg ceapa de apa (rosie si lunguiata)
  • 500 g carne de porc sau pui dupa preferinte
  • 3 linguri cu pasta de tomate concentrata
  • 3 linguri cu otet
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei.

Pregatesti asa:
  1. Carnea se spala, se sterge si se taie cubulete .
  2. Ceapa se curata , se spala si se taie julien subtire.
  3. Intr-un vas de cuptor se pune  ulei,apoi se pune carnea si se da  la foc mic sa se rumeneasca putin.
  4. Se toarna putina apa si se lasa sa se inmoaie.
  5. Apoi se adauga ceapa si pasta de tomate desfacuta cu putina apa si amestecata cu otetul si praful de boia dulce.
  6. Se presara  cu sare si piper si se da la cuptor la foc mic pana scade.
  7. Cand se scoate vasul din cuptor se presara mararul tocat.
  8. Se serveste calda cu mamaliguta.
  9. Pofta buna!
Mancarica de ceapa rosie cu carne la cuptor