Lebar - Retete Culinare

Lebar


Iti trebuie:

  • mate groase de porc
  • 1 kg ficat de porc
  • 2 spline
  • 1 plaman
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • 1 pahar cu vin
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pune maruntaiele la fiert in apa cu sare.
  2. Cand s-au fiert, da totul prin masina de tocat.
  3. Piseaza marunt usturoiul.
  4. Amesteca tocatura cu usturoiul, untul topit, o cana cu zeama in care au fiert carnurile, potriveste de sare, piper si framanta bine, iar cand compozitia s-a racorit, adauga oul batut.
  5. Umple matele si apoi leaga-le la capete.
  6. Pune lebarul la fiert, la foc mic, in apa rece, cu foi de dafin, boabe de piper negru si vin.
  7. Inteapa din cand in cand matele.
  8. Lasa 2 ore.
Portii: 10 portii
Pregatire: 3 ore
Bucatarul te invata:
  1. Pentru ca lebarul sa nu se prinda de fundul cratitei, pune o farfurie pe fundul vasului in care fierbi lebarul.
Lebar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lebar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Lebar" Lebar - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dana Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
excelenta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.