Drob de porc - Retete Culinare

Drob de porc


Iti trebuie:
  • 3 kg maruntaie de porc ( ficat, plamani, splina, rinichi )
  • 300 g ceafa de porc
  • 2 oua
  • 3 cepe
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu unt
  • 2 felii de paine
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curata maruntaiele, dupa care spala-le si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, scurge-le si trece-le prin masina de tocat impreuna cu ceafa si paine inmuiata in apa si stoarsa bine.
  3. Adauga ceapa tocata fin si calita.
  4. Lasa sa se racoreasca putin.
  5. Toarna treptat ouale, batute bine cu smantana.
  6. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in tavi de chec unse cu ulei.
  7. Lasa la cuptor, la foc moderat, pana capata crusta.
Portii: 6 portii
Pregatire: 100 minute

Drob de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.