Chec umplut - Retete Culinare

Chec umplut


Pentru chec iti trebuie:
  • 2 oua
  • 2 cani de zahar
  • 1 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 1 lingurita amoniac
  • 4 cani faina
  • 100 g cacao.
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale cu zaharul, apoi adaugi uleiul, laptele caldut si o cana de faina.
  2. Stingi amoniacul cu otet, il adaugi in compozitie, dupa aceea pui si celelalte 3 cani de faina.
  3. Imparti compozitia obtinuta in doua.
  4. Prima parte o torni intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, a doua o amesteci cu 5 linguri de cacao si o pui in cealalta tava, apoi dai tavile la cuptor, pentru 45 de minute, la foc potrivit.
  5. Intre timp, faci crema.
Pentru crema iti trebuie:
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 l lapte
  • 1 pachet de margarina
  • 1 lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi laptele, iar cand da in clocot adaugi in ploaie faina amestecata cu zaharul si cand s-a ingrosat, o dai deoparte si adaugi cacaoa si margarina, apoi coaja de lamaie rasa si zeama ei.
  2. Avand un chec alb si unul negru, le tai pe amandoua pe lungime in trei foi.
  3. Pe un platou refaci un chec asezand o foaie alba, crema, o foaie de cacao, crema, apoi alta foaie alba.
  4. Pentru celalalt chec asezi intre foile de cacao crema si foaia alba.
  5. Le glazurezi pe amandoua cu ciocolata topita si presari nuca de cocos.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Chec umplut" Chec umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
anonim Nota: Retete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota Maxima Fara nota
Niamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro