Inghetata de cacao - Retete Culinare

Inghetata de cacao

Iti trebuie:
  • 1 l de lapte
  • 5 oua
  • 1 cana de zahat
  • 4-5 linguri cu faina
  • 1 pachet margarina
  • 200 g smantana
  • 3 linguri cu cacao
  • esenta de rom
Pregateti asa:
  1. Pune la fiert o jumatate de litru de lapte.
  2. Separat, freaca galbenusurile cu zaharul, faina si incorporeaza si cealalta jumatate din cantitatea de lapte.
  3. Cand totul s-a omogenizat, toarna incet peste laptele care fierbe.
  4. Tine pe foc mic si amesteca pana totul se transforma intr-o compozitie uniforma.
  5. la de pe foc si adauga margarina taiata in bucati, smantana si cele cinci albusuri batute spuma (pune toate aceste ingrediente pe rand, amestecand temeinic dupa fiecare in parte).
  6. Lasa crema obtinuta la racit, dupa care adauga cele trei linguri cu cacao si esenta de rom. Amesteca bine si pune la congelator.
  7. Serveste cupe de inghetata impreuna cu sos de cacao.
Portii: 10-12
Preparare: 40 minute

Bucatarul te invata:
    Prepara chiar tu siropul delicios. Topeste pe foc mic jumatate de pachet de unt. Dupa ce s-a mai racorit, adauga un pahar de zahar, doua oua, un pahar cu cacao si doua plicuri cu zahar vanilat. Amesteca bine si lasa la rece.

Inghetata de cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


5 Raspunsuri la "Inghetata de cacao" Inghetata de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Elena Nota: Retete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota Maxima Fara nota
mi-a placut foarte mult

 
mihaela Nota: Retete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota Maxima Fara nota
mi-a placut mult de tot inghetata

 
mihaela Nota: Retete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota Maxima Fara nota
*****

 
Maria Nota: Retete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota Maxima Fara nota
ador inghetata....mi-a placut foarte mult

 
Maria Nota: Retete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota MaximaRetete de Inghetate - Nota Maxima Fara nota
Nota: 10 mi-a placut....a fost foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro