Cartofi unguresti - Retete Culinare

Cartofi unguresti

   Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 3 linguri untdelemn
  • sare
  Pregatesti asa:

  1. Cartofii se fierb cu tot cu coaja apoi se curata si se taie felii rotunde.
  2. Intre timp se taie cepele marunt si se prajesc intr-o cratita cu untdelemn.
  3. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga cartofii presarati cu sare si se lasa putin sa se prajeasca.
cartofi unguresti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi unguresti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


22 Raspunsuri la "Cartofi unguresti" Cartofi unguresti - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Pavel Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
Excellenta reteta. Am testat-o si e ff buna.

 
VIORICA Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
excelenta reteta,sunt pensionara si am timp sa gatesc...as dori sa stiu daca autoarea este din ARAD....!!!!

 
ela Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
ce ne facem cu ceapa prajita pana devine galbena :( eu am mancat ceapa din asta prajita si am crezut ca am incurcat-o rau de tot, o saptamana am fost bolnava greata, si stare de voma.

 
Michaela2013 Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
Asa este ,eu sunt sensibila la prajeli mai ales ca am diskinezie biliara(bila lenesa)...Ar trebui sa facem si retete mai sanatoase pt. ca prajelile nenorocesc atat bila si ficatul, cat si stomacul...
Ar trebui sa fie un stil de viata cel sanatos,nu doar nutritionistii sa spuna asta...Eu am mancat timp de 5 ani sanatos,doar la sarbatori mai scapam ceva si m-am simtit excelent!!!In plus am putut tine greutattea la o limita excelenta mancand bine,dar sanattos !!!

 
samoila tudorel Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
exprimarea dvs este ori de maestro ori nutritionist.nutritionist nu prea merge cu prajeala si rantasul.doresc niste retete vegetale,ptr familie si vegetariene f atragatoare ptr mine,sunt bolnava si nu mai imi place carnea,daca se poate.

 
Mos Craciun Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
pai si cine te opreste sa cauti si alte retete?????situri si carti cu retete sunt destule

 
Denisa Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
Cred ca ceapa le da un gust foarte bun cartofilor.. Chiar voi incerca in aceasta dupamasa cu un gratar de pui cred ca este excelenta.

 
catalina Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
super arata

 
Croko Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
la noi in ardeal astia se numesc "cartofi rantaliti". e drept ca se adauga si boia, deci reteta nu e chiar identica.

 
simona Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
am sa gatesc si eu aceasta reteta.Banuiesc ca e buna.

 
CIP Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
BAGATI IN COMPOZITIE SI NISTE CARNATI AFUMATI(EU AM FACUT CU GHIUDEM USCAT SI AFUMAT...MMMMMMMM)SI O STICLA DE VIN ROSU DE MURFATLAR . E O RETETA RAPIDA ,USOARA SI GUSTOASA.

 
cirmicica Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
este foarte buna,eu fac de multe ori si la friptura,dar merge si fara carne cu o salata sau cu muratura,dealtfel sunt si eu din ardeal...

 
Andreea Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post Fara nota
o sa-i incerc shi cred ca o sa-mi placa...par buni..:*:*:*:*

 
calamamacasa Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
La reteta asta eu adaug vegeta si patrunjel verde tocat. E adevarat ca nu e f sanatoasa vegeta dar incercati si nu veti regreta.

 
lary Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post Fara nota
este...simpla si...poate chiar prea simpla...dar e buna

 
clau Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
superrrr

 
cary Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
o reteta banala, toata lumea stie s-o faca, ma mir doar de ce ii zice ungureasca ca in orice brosura se numeste simplu: cartofi cu ceapa. Insa daca ii mai adaugi slanina afumata, un pic de usturoi si ii faci optional un rantas cu o lingura de faina (totusi rantasul nu e prea sanatos) ii poti zice"tocana saracului":)))

 
angelly07 Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
Banala pentru tine domnisoara CARY, dar pentru alti ar putea fi scumpa...
Aici nu e vorba de cat de banala sau complexa este o reteta, ci despre gustul si savoarea acesteia. Te-as ruga, pentru viitor sa nu mai faci afirmatii de prost gust... ai putea fi luata drept SNOABA !!

 
jojo Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
mai mult de excelent

 
simona Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
un pic de patrunjel prinde bine zic eu. oricum, iese tare buna

 
anna Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
asa se face si in moldova. sunt o minunatie

 
BYBYLYCA76 Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
SANT FOARTEEE FOARTEEEE BUNIIII!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.