Chiftele cu branza - Retete Culinare

Chiftele cu branza


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 2 felii de paine
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • 100 g branza de vaci
  • 200 g branza telemea rasa
  • 50 g branza de oaie rasa
  • sare
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Freci untul spuma.
  2. Adaugi branzeturile si mararul tocat.
  3. Amesteci energic, dupa care asezi pasta astfel obtinuta la baza unei bucati de celofan.
  4. Rulezi usor si lasi batonul la rece doua ore.
  5. Separat, amesteci carnea cu ceapa tocata, usturoiul zdrobit, sare, verdeata si painea inmuiata si stoarsa.
  6. Modelezi rapid chiftelute si in mijlocul fiecareia pui cate un cubulet din batonul de branza.
  7. Le rumenesti apoi in ulei si le servesti neaparat cu un sos de iaurt.
Chiftele cu branza



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.